De când am început să lucrăm la ediția cu numărul 10, a existat o întrebare pe care am primit-o în mod constant: ,,Când încep înscrierile?”. Ei bine, așteptarea s-a terminat, astăzi au început înscrierile pentru #CeaMaiTareVara20! Formularul pentru participanți poate fi găsit atât pe site, cât și pe pagina de Facebook.

Oare cum funcționează?

Te-ai decis că vrei să ai cea mai tare vară, așa că ai deschis formularul de înscriere. După primele întrebări, începi să îți pui problema dacă vei fi acceptat. Fiecare participant a trecut prin această dilemă, dar anul acesta avem un pont pentru tine. Nu e foarte greu să fii acceptat, tot ce trebuie să faci e să completezi formularul cu foarte mare atenție și multă răbdare. Fiecare răspuns pe care-l vei da va conta.

Hai să povestim

Dar până atunci, hai să îți mai povestim. Să participi la WSU nu e doar un mod de a-ți ocupa vara. Aici ai primele tale interacțiuni cu mediul universitar, aici formezi o nouă familie și tot aici ai parte de cele mai faine seri. Cu toate acestea, încă mai stai pe gânduri dacă să te înscrii sau nu?

Imaginează-ți voluntarii ce te vor aștepta la gară, pentru a te conduce spre viitoarea ta casă timp de 17 zile. Ajuns acolo, vei fi înconjurat de o mulțime de oameni, cel mai probabil necunoscuți în acel moment, dar zâmbitori. Coordonatorul facultății tale te va întâmpina cu brațele deschise și-ți va ghida pașii pe tot parcursul proiectului. Ai vazut vreodată cum arată un spațiu fericit? Spațiul în care se va desfășura WSU va fi primitor, făcut special pentru a-ți oferi și ție din energia lui.

Primul pas spre o poveste

Revenind în prezent, daca n-ai făcut încă primul pas spre această frumoasă poveste, atunci e timpul! Formularul așteaptă să fie completat pâna în luna mai. Noi, totuși, te îndemnăm să nu stai prea mult pe gânduri. În tot acest timp, așteptăm să ne trimiți orice întrebare îți trece prin minte și să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru mai multe noutăți.