West Summer University de 10? De ce de 10? De nota 10 a fost mereu, pentru că în sufletele noastre, experiența West Summer University își lasă amprenta puternic. În fiecare vară, una dintre cele mai tari organizații studențești din țară dă viață unui sentiment pe care noi îl descriem simplu prin #CeaMaiTareVara.

Ce înseamnă #CeaMaiTareVara?

E greu de explicat în cuvinte ce reprezintă pentru WSU-tiști #CeaMaiTareVara. Unii ar spune că e perioada aia a anului în care și-au dat seama ce facultate vor să urmeze. Alții ar povesti de prieteniile pe care le-au legat cu oameni de peste tot din țară. Câțiva ți-ar spune că iubirea sinceră e cea pe care au simțit-o alături de noi. Mulți ar spune că despărțirile cele mai dureroase s-au petrecut chiar aici.

West Summer University de 10

De nouă veri petrecem împreună. De nouă veri, am trăit cele mai frumoase experiențe alături de voi și am redefinit în fiecare an #CeaMaiTareVara. Anul acesta, pentru a zecea oară, dăm un nou sens conceptului. Pregătim surprize demne de o ediție aniversară și abia așteptăm să ne bucurăm din nou în stilul nostru unic, autentic, alături de voi.

Ne dorim ca mai multă lume să înțeleagă de ce câteva zile devin pentru noi o vară întreagă, chiar cea mai tare dintre ele. Și pe lângă asta, ne mai dorim ca West Summer University de anul acesta să fie de 10.

Despre WSU putem spune multe povești, dar cel mai cool e să îți trăiești propria poveste alături de noi. Timp de 17 zile, vino la Timișoara să descoperi ce înseamnă cu adevărat cea mai tare vară. Îți vor preda cei mai tari profesori ai Universității de Vest din Timișoara și ai o gamă largă de domenii dintre care să alegi. Te vor ghida cei mai prietenoși voluntari și vei crea prietenii ce nu se vor destrăma. Experiența WSU trebuie trăită pentru a fi înțeleasă. Așa că fii pe fază, pentru că în scurt timp încep înscrierile, iar locurile sunt limitate.