2020 este un an ce ne-a pus în dificultate şi ne-a amânat multe dintre planurile la care am lucrat o perioadă lungă de timp. Un lucru pe care nu ni l-a putut lua este dorinţa de a vă aduce mai aproape de ceea ce înseamnă viaţa de student la una din cele 11 facultăți ale Universității de Vest din Timişoara

Astfel, după lupte îndelungate, ne-am adaptat situației actuale și, încet, a apărut conceptul de WebSU. Ce e mai exact WebSU? O ediţie specială ce-şi propune să îmbine siguranţa statului acasă cu scopul nostru principal, acela de a vă oferi o experiență studențească înaintea tuturor. Odată ce ideea a prins culoare în gândurile noastre, am vorbit cu cei mai tari profesori ai universităţii şi cu o gamă variată de traineri pentru a ne asigura că online înseamnă nu numai informație, ci și distracţie, eficienţă. Programul va fi destul de plin, de la cursuri, la traininguri pe diferite teme educaționale, seri sociale și multe jocuri. Cel mai mult ne dorim să vă oferim o imagine cât mai clară asupra a ceea ce înseamnă spiritului WSU, chiar dacă ne aflăm în online.

Cum va funcționa WebSU?

În perioada 24 august- 4 septembrie, ne vom desfășura activitatea în online. Fiecare participant va fi repartizat la câte o facultate, iar cu ajutorul coordonatorilor de facultate pe care îi veți cunoaște în scurt timp, veți fi ghidați timp de 10 zile prin activitățile pregătite special pentru voi. În cazul în care programul vă va permite, veți putea lua parte atât la activitățile facultății la care sunteți repartizați, cât și la activităţile din cadrul altei facultăţi. În acest fel, sperăm că veți avea o viziune mai clară asupra ofertei educaţionale oferite de UVT

Plictiseala nu face niciodată parte din programul nostru, așa că, alături de Centrul de Consiliere şi  Orientare în Carieră al UVT ne-am gândit și la câteva teme de interes pentru voi. Veți avea parte de orientare vocaţională, veți afla despre modalităţi eficiente de învăţare, despre cum să lucrezi în echipă şi vă veți auto-cunoaşte. De asemenea, profesorii universitari vă vor introduce în materia de bază a facultăților alese de voi, pentru a vă ajuta să descoperiți dacă vi se potriveşte.

Pentru a vă asigura buna-dispoziţie am pregătit și serile sociale şi câteva surprize ce cu siguranţă vor alunga monotonia statului acasă.

Ce se întâmplă cu WSU de 10?

Cu toate că anul acesta avem o ediţie specială, WSU de 10 îşi așteaptă în continuare participanţii pe când ne vom putea vedea în siguranţă, adică în vara anului 2021. Elevii pot alege să participe la ambele ediţii, cu precizarea că absolvenţii clasei a XII-a nu se vor putea înscrie la ediția de anul viitor.

Hai să descoperim împreună cât de bine ne putem distra în online!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.